İç Anadolu Kariyer Fuarı (İkaf’24)‘na Katılım Sağladık

Bu yıl İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük fuarı olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisikoordinasyonu tarafından düzenlendi ve Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Geçtiğimiz yılki başarısını sürdüren fuar, yapay zekâ temasına odaklandı ve 407 etkinlikle 50 binden fazla öğrenciyi ağırladı.

Anadolu Üniversitesi, farklı iş kollarından yüzlerce şirket, firma, kamu kurum ve kuruluşunu ağırlayarak söyleşiler, kültür ve sanat etkinlikleri, atölye çalışmaları gibi zengin içerikli 407 etkinliği öğrencilere sunarak katılımı artırdı. Bu yıl da dolu dolu bir programla öğrencilere eşsiz bir kariyer fuarı deneyimi sunan üniversite, başarılı bir organizasyonun gururunu yaşadı. İKAF’24, öğrencilerin kariyer yolculuklarına değer katan etkileyici bir platform olarak kendini kanıtladı.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, Cuma