ASPARIA İHA TAKIMI

ASPARIA İHA TAKIMI

Danışman Arş. Gör. Nagihan YAĞMUR 
Kaptan Mithat Yiğit ÖNEM
  Selin ÖNER
Takım Üyeleri Durdu KARASUNGUR
  Koray RENKLİGİL
  Emin Efe CAN
Sosyal Medya   
E-Posta aspariaiha@gmail.com

ir ?

Asparia İHA Takımı, 2023 yılının Aralık ayında kurulmuş olup bünyesinde Havacılığa, Bilime ve Teknolojiye meraklı 5 üyesiyle genç ve dinamik bir takımdır. Günümüz ve geleceğin problemlerine, çözümler üretmek amacıyla farklı disiplinlerden öğrencilerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur.

Kişisel gelişime önem veren, ekip arkadaşlarıyla uyum içinde çalışabilen, yaşadığı tecrübeleri kendine yol gösterici olarak alıp kendini her konuda geliştiren, doğru bildikleri ile ilerlemeyip gerçek doğruları öğrenmeye ve uygulamaya çalışan, çalıştığı işi kendi işi gibi benimseyen ve sorumluluk almaktan çekinmeyip en zor işlerin altına elini çekinmeden koyan, günü kurtarma çözümleri değil uzun vadeli kalıcı çözümler üretmeyi kendine prensip edinen bir takımdır.

Takım, başta doğal afetler olmak üzere bölge analizi ve iletişim sürdürülebilirliği için çalışmalar yapmayı hedeflemektedir.

Yapacakları çalışmalarda yeni teknolojiler kullanmaya özen gösteren Dumlupınar Asparia Takımı, Elektronik, mekanik ve yazılım alanlarında kendilerini geliştirmekte olup kendi projelerinde bu konu başlıklarını kullanarak, çalışmalarına kendilerine özgü bakış açısı kazandırmayı hedeflemektedirler.

 
 
Son Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, Perşembe