WELFARE TAKIMI

WELFARE TAKIMI

Danışman Arş. Gör. Nagihan YAĞMUR 
Kaptan Okan ALAGEYİK
  Murat Han KOCAMAZ
Takım Üyeleri Simay YAZICIOĞLU
  Abdülkerem AKIN

Kimdir ?

2022 yılından itibaren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan genç ve azimli bir takımdır. Çevresinde yaşanan problemlere ve hastalıklara duyarlı, bu sorunlara çözüm arayarak çalışmalar gerçekleştirmektedir. Ufku ve vizyonu geniş, gelişen ve değişen dünyada yenilikleri takip eden ve farkında olmayan çalışan, bu ülkeye ve dünyaya fayda sağlamayı amaçlayan bir grup heyecanlı gencin oluşumudur. 

Kişisel gelişime önem veren, ekip arkadaşlarıyla uyum içinde çalışabilen, yaşadığı tecrübeleri kendine yol gösterici olarak alıp kendini her konuda geliştiren, doğru bildikleri ile ilerlemeyip gerçek doğruları öğrenmeye ve uygulamaya çalışan, çalıştığı işi kendi işi gibi benimseyen ve sorumluluk almaktan çekinmeyip en zor işlerin altına elini çekinmeden koyan, günü kurtarma çözümleri değil uzun vadeli kalıcı çözümler üretmeyi kendine prensip edinen bir takımdır.

Takım, dünya genelinde sıklıkla rastlanan hastalıklar hakkında çalışmalar yaparak, hastalıklara sahip bireyler için kendilerini iyi hissedecek, zorunda olarak yapmaları gereken şeyleri daha eğlenceli ve güvenilir bir şekilde yapmalarını sağlayacak uygulamalar geliştirmeyi planlamaktadır. Gerçekleştirdikleri uygulamalar ile insanlık yararına çalışmalar yapmayı hedeflemektedir.

Yapacakları çalışmalarda yeni teknolojiler kullanmaya özen gösteren DPU-Welfare Takımı, Yapay Zeka, Arttırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik alanlarında kendilerini geliştirmekte olup kendi uygulamalarında bu konu başlıklarını kullanarak, çalışmalarına kendilerine özgü bakış açısı kazandırmayı hedeflemektedirler.

 
Son Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, Perşembe