Misyon - Vizyon

Koordinatörlüğün amacı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri ve takımlarının teknolojinin farklı alanlarındaki yetkinliklerini geliştirmesi için ulusal ve uluslararası düzeydeki yarışmalara katılımını üniversitenin ilgili birimleri ile koordine olarak proje, sponsorluk, altyapı vb. desteklere aracılık etmektir.

Koordinatörlüğün Faaliyet Alanları

Koordinatörlüğün faaliyet alanları şunlardır:

a) Ulusal ve uluslararası düzeydeki teknoloji yarışmalarına takımların katılımını koordine etmek.

b) Yarışmalarla ilgili gerekli duyuru, tanıtım ve toplantıları koordine etmek.

c) Üniversitenin yarışmalara paydaş veya kurumsal katılımı ile ilgili süreçleri ve iletişimi takip ederek gerekli koordinasyonu sağlamak.

ç) Takımların üniversitenin altyapı dahil çeşitli desteklerinden faydalanmasına yönelik çalışmaları koordine etmek.

d) Takımların akademik danışmanları ile birlikte takımlara destek sağlamak üzere sponsorluk çalışmalarını koordine etmek.

e) Yarışmalar özelinde öğrencilerin motivasyon ve yetkinliklerini arttırıcı eğitim ve etkinliklerin düzenlenmesi için ilgili birimleri koordine etmek.

f) Ön lisans düzeyinden başlamak üzere teknoloji yarışmalarına katılma hususunda koordinatörlüğe başvuran öğrencilerin takımlara yönlendirilmesini sağlamak.

g) Kurumsal veya paydaş katılımı için talep edilen Hakem/Jüri görevleri için Üniversite öğretim elemanlarının belirlenmesi hususunda ilgili birimlerle koordinasyonu sağlamak.

ğ) Takımların teknoloji yarışmalarına katılacakları projeleri ile ilgili gelişim raporlarının Koordinatörlük aracılığıyla Rektörlük makamına ulaştırılması hususunda takımların Akademik Danışmanları ile birlikte koordinasyon sağlamak.

h) Koordinatörlüğün amaçları doğrultusunda Rektörlük makamı tarafından verilen diğer görevleri yapmak.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, Pazar