Kütahya 30 Ağustos OSB Genel Müdürü Murat Demir, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ile Öğrencilere Destek Veriyor

Kütahya 30 Ağustos OSB Genel Müdürü, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü İle Öğrencilere Destek Veriyor

Kütahya, 04.01.2023

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürü, şehirdeki genç yeteneklere destek vermek amacıyla düzenlenen Teknofest yarışmasına katılacak öğrencilere yönelik kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Müdür, öğrencilerin projelerini bire bir dinleyerek ihtiyaçlarını not aldı ve destek sözü verdi.

Teknofest, genç mühendis ve bilim insanlarını bir araya getirerek, teknolojik gelişmelere katkı sağlamayı hedefleyen Türkiye'nin önde gelen teknoloji yarışmalarından biridir. Kütahya 30 Ağustos OSB Genel Müdürü Murat DEMİR, bu önemli yarışmaya katılacak öğrencilere yönelik gösterdiği ilgiyle dikkat çekti.

Genel Müdür, ziyaret sırasında öğrencilerin projelerini tek tek dinleyerek, gelecek vadeden fikirleri ve teknolojik yenilikleri not aldı. Öğrencilere yönelik destek sözü veren Genel Müdür, projelerin başarıya ulaşması için gerekli olan kaynakları ve imkanları sağlamak için çaba göstereceğini belirtti.

Öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gençlerin teknoloji alanındaki potansiyellerini ortaya çıkarmak adına böyle bir destekle karşılaşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Kütahya 30 Ağustos OSB Genel Müdürü'ne teşekkürlerini ileten öğrenciler, bu destekle daha motive olduklarını ve yarışmada daha başarılı olacaklarına inandıklarını belirttiler.

Kütahya 30 Ağustos OSB Genel Müdürü, genç yeteneklere sağladığı destekle sadece bölgesel değil, aynı zamanda ulusal düzeyde önemli bir rol üstlenerek teknolojik gelişmeye katkı sağlama misyonunu bir kez daha ortaya koydu. Bu tür inisiyatiflerin gençlerin yeteneklerini destekleyerek ülkenin geleceğine katkıda bulunmada önemli bir rol oynadığına olan inanç, ziyaretin temel motivasyonunu oluşturdu.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, Cuma