Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğümüz Kütahya Valisi Sayın Musa Işın‘ı Ziyaret Etti!

Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğümüz, Üniversitemiz Teknofest Topluluğu ve DUSCART Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğu ile birlikte Valimiz Sayın Musa Işın'a ziyaret gerçekleştirdi.

Dr.Öğr.Üyesi Fatmagül Bahar ve Arş.Gör.Sait Altun, TEKNOFEST Topluluğu Başkan Yardımcısı ve Öğrenci Konsey Başkan V. Abdülmuttalip Şahan, DUSCART takımının yer aldığı ziyarette ulusal ve uluslararası ölçekte gerçekleşen teknoloji yarışmalarında üniversite olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları aktararak, Koordinatörlüğümüz bünyesinde yürüyen ve planlanan çalışmalarımızı aktardık.

Valimiz Sayın @musa_isin beyefendiye misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, Cuma